Aktuella Parningar & Valpkullar

Ni som är uppfödare och medlemmar i Hjorthundklubben får gärna komma in med uppgifter när det gäller parningar och födda valpar till vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Du som är intresserad av rasen och vill ha mer information är välkommen att kontakta vår valphänvisare Maarit Viitala, 0730-96 97 27, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.

Regler för hänvisning på hemsidan:
Anmälan om parning/valphänvisning ligger ute på hemsidan i tre månader. Om man som uppfödare vill fortsätta annonsera hör man av sig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skicka gärna in foto på föräldradjuren (uppställda). Vi sätter inte in valpbilder, men lägger gärna in länk till er hemsida.

De uppfödare som vill ha sina kenneluppgifter på klubbens hemsida betalar en årlig avgift på 100 SEK. I denna avgift ingår
:

1. Publicering av kennelns kontaktuppgifter på hemsidan.

2. Publicering av parningsnotis på hemsidan.

3. Publicering av valpkull på hemsidan.

4. Valphänvisning via klubbens valphänvisare.
 .

Klubben ser gärna att alla uppfödare betalar valpgåvomedlemskap för ev nya hjorthundsägare 
(i Sverige/Norden). Avgiften är 100 kr per person för hela det första året. Detta betyder mycket för oss då vi är en relativt liten klubb. 
Anmälan av parning eller valpkull ska göras till klubbens Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. 
Betalning ska ske till Plusgiro 88 79 54-6.
 Utländska uppfödare, som vill vara med på hemsidan betalar 11 EUR till IBAN SE90 9500
0099 6026 0887 9546 BIC NDEASESS Hjorthundklubben, c/o Ingrid Melbi, Sandelsgatan 35, SE 115 33 Stockholm.