I medlemsavgiften ingår, förutom att du stödjer Hjorthundklubben, prenumeration på tidskriften HJORTHUNDEN, som utkommer tre gånger/år + den årliga medlemsmatrikeln.

Medlemsavgifterna i klubben kommer fr.o.m. år 2020 att administreras av Svenska Kennelklubben (SKK). Det innebär bl.a. att SKK kommer att skicka ut avier för betalning av medlemsavgiften. Avierna kommer att skickas ut i början av januari 2020. Medlemsavgiften har tidigare omfattat kalenderåret men i och med den nya administrationen kommer avgiften att omfatta perioden 1 februari 2020 till och med sista januari 2021 - medlemskapet för år 2019 sträcker sig alltså t.o.m. januari 2020. För nya medlemmar kommer medlemsåret att vara ”rullande”, dvs. att gälla ett år fr.o.m. den dag avgiften betalas. Klubben återkommer i slutet av året med ytterligare information.

Medlemsavgifter

270:-/år
Familjemedlem: 50:-/år
Valpgåvomedlemskap: 100:- för ett år
Medlemsavgiften betalas in på Hjorthundklubbens postgirokonto: 88 79 54 – 6

OBS! Se till att ange fullständigt namn och adress på din inbetalning. När du blir medlem godkänner du också att vi sparar dina uppgifter samt publicerar dem i vår medlemsmatrikel. Glöm inte att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. övriga uppgifter du vill ha med i matrikeln, såsom mailadress och/eller telefonnummer samt ditt aktuella hjorthundsinnehav. Om du inte vill stå med i matrikeln behöver du maila vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och meddela detta.

Övriga länder
27€/år