Välkommen i klubben!

Vi vill finnas till för alla hjorthundsintresserade, både med och utan hund, oavsett om du föredrar utställningsringen eller att bara vara ute i naturen. 

Varje år ordnar vi "Hjorthundsspecialen" - en rasspecifik inofficiell utställning med bara hjorthundar där alla är välkomna. Detta har vi gjort ända sedan 1974! 

Vår medlemstidning Hjorthunden utkommer med tre nummer per år och innehåller alltifrån de senaste utställningsresultaten till uppfödarporträtt, intervjuer och krönikor. Förutom tidningen Hjorthunden, får du som är medlem även vår uppskattade medlemsmatrikel. Dessutom är du med och stödjer Hjorthundklubben och vårt arbete för den skotska hjorthundens fortlevnad! 

Medlemsavgifter

Sverige & Övriga länder
Fullbetalande medlem: 270:-/år
Familjemedlem: 50:-/år
Valpgåvomedlemskap: 100:- för ett år

Bli medlem här!

För att bli fullbetalande medlem, klicka här >>
Du kan betala ditt medlemskap direkt via webben och få ditt medlemskort via e-post.

För att bli familjemedlem, klicka här >>
Om någon i din familj redan är fullbetalande medlem i klubben kan du välja att lösa familjemedlemskap. Familjemedlemskap kan endast lösas för omyndiga barn eller personer folkbokförda på samma adress som huvudmedlem. Du kan betala ditt medlemskap direkt via webben och få ditt medlemskort via e-post.

Valpgåvomedlemskap (för dig som uppfödare)
Bjud dina valpköpare på första årets medlemsavgift! Kontakta vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för vidare betalningsinformation.

Vill du göra en adressändring, avsluta ditt medlemskap eller önskar annat betalsätt än onlinebetalning, klicka här >>

Frågor
Om du har frågor om medlemskap ber vi dig kontakta SKK:s Medlemsservice.
Telefon 08-795 33 44
E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.