pastedGraphic.png

Årsmöte 2021 i Hjorthundklubben

Årsmötet kommer att hållas den 28 mars 2021 kl. 11.00. Det blir ett digitalt årsmöte som kommer att hållas via Zoom och för att kunna delta behövs en smarttelefon, surfplatta eller dator. Man behöver också ladda ner Zoom appen före mötet. OBS! Notera att vi natten till den 28 mars övergår till sommartid. Glöm inte ställa fram klockan!

Länk till nedladdning av Zoom samt länk till mötet kommer att skickas ut senare. Det kommer även att finnas möjlighet att testa Zoom-uppkopplingen vid ett möte torsdagen den 25 mars kl. 18.00.

Bifogat finns kallelse till årsmötet samt dagordning. Vänligen notera att om du vill delta i årsmötet måste du anmäla detta till mailadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 23 mars 2021.

Har du funderingar eller förslag på namn till nya styrelsemedlemmar, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen!

Kallelse till årsmöte i Hjorthundklubben