Hjorthundspecialen 2019
Strömsholms Slott, Lördag 27 juli 2019

Adress och vägbeskrivning
Närmaste gatuadress är Slottsbanan, Strömsholms Slott

Vägbeskrivning:
E 18 till Västerås, därefter avfart 252 mot Strömsholm (avfarten belägen ca 2,5 mil väster om Västerås) Eventuellt vägarbete, se Trafikverket för information.
E 20 mot Eskilstuna och avfart 56 mot Västerås (avfarten belägen strax väster om Eskilstuna), därefter väg 252 mot Strömsholm.

2

Hjorthundspecialen är i ring 5 som ligger utanför hoppbanan, det är samma ring på söndagens bedömning. 

1

Parkeringen kostar 50 kr/dag, betalningen sker kontant vid infart till området, i antingen svenska kronor eller euro. Obekräftat om man kan använda swish i år.

Husvagn, husbil
Uppställningsplats och parkering finns på ängen norr om utställningsplatsen. Parkeringsavgift 50 kr/per dag och uppställning 350 kr för torsdag till söndag, noterat att det inte finns tillgång till el. Respektera parkeringsvakternas anvisningar, området är ett naturskyddsområde Vatten finns vid lilla bron, nära ring 1 och 2.

När du kommer till ringen, lördag 
Kom till utställningssekretariatet, det röda tältet, vid ringen för uthämtning av nummerlapp och katalog. Vi kontrollerar vaccinationer och stämplar nummerlapparna för båda dagarna vid utställningsringen. Katalog kommer att säljas för 20 kr (ingår gratis för anmäld hund/ägare).

Utställningsdagen, lördag 
Årets utställning börjar med en parad med säckpipeblåsare, alla hjorthundsägare hälsas välkomna att delta, samling kl 10:30 vid ringen. Bedömningen börjar kl 11.00 

Domare: Marie Gadolin, Sverige Ringsekreterare: Conny Thellberg och Linda Gustavsson
Antal anmälda hundar: Valpklass 2, Vuxna hanhundar 14, Vuxna tikar 22 
TOTALT ANMÄLDA HUNDAR 38

Vi kommer att bryta för lunch, tidpunkt för detta bestäms och meddelas på plats. Fika och lunch kommer att finnas till försäljning uppe vid SvVKs område vid hoppbanan.

I år kommer fotograf Lina Brunell vara på plats och fota hundar både i och utanför ringen.

Klubben bjuder på ost- och kexmingel efter bedömning.

Utställningssekretariatet är i det röda tältet Telefonnummer till sekretariatet under hela helgen, +46 70 210 60 60, Malin Åbbel Fjell

Vi kommer att sälja lotter! Vi tar emot kontanter och swish. Vi kan dessvärre inte erbjuda kortbetalning.

Styrelsen för Hjorthundklubben hälsar dig hjärtligt välkommen till årets specialutställning!

Slutligen! Glöm inte bort att skänka priser till lotteriet! Solen brukar hedra oss med sin närvaro, glöm inte solskydd men om så inte är fallet, ta med regnskydd!